Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Edövägen i Orminge öppnar för dubbelriktad trafik

Måndagen den 25 september leds trafiken om på Edövägen för att åter bli en dubbelriktad väg. Helenbergsvägen kommer att stängas av. Anledningen är kommande mark- och ledningsarbeten på Helenbergsvägen.

Tider för arbetet

Måndagen den 25 september klockan 07.00 påbörjas arbetet med att leda om trafiken och öppna Edövägen för dubbelriktad trafik.

Mark- och ledningsarbeten är en central del i Orminges utveckling. Det är ett nödvändigt arbete för att säkra infrastrukturen av vatten och avlopp för Orminges framtid.
edövägen

Påverkan på trafiken

Biltrafiken i området kommer att påverkas under det att trafiken leds om den 25 september. Flaggvakter kommer att finnas på plats för att dirigera om trafiken och säkerställa att trafikomläggningen sker tryggt och säkert på Edövägen.

Orminge centrum utvecklas till ett tryggt, tillgängligt och levande lokalcentrum. Planen är att centrumet ska vara klart 2030. Då kommer det finnas cirka 2 000 nya bostäder i centrum, lokaler för handel och annan verksamhet, utvecklad bussgata, nytt parkeringshus för infartsparkering och platser för rekreation och möten.

Här kan du uppdatera dig om trafiken i Stockholm.

Här kan du läsa mer om samordningsprojektet Orminge.

Sidan uppdaterades: