Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Onsdag den 29 mars genomför vi ett planerat underhållsarbete av flera av kommunens e-tjänster, vilket betyder att många e-tjänster inte kommer vara tillgängliga. Uppdateringen förväntas vara klar under dagen.

Pågående drifstörning telefoni, påverkar möjlighet att ta emot samtal

Läs mer...
Januari

Kraftigt snöfall - ta det försiktigt på vägarna

Meteorologerna har utfärdat en klass 2-varning över Stockholms län för natten till onsdagen. Enligt den lokala prognosen beräknas det falla omkring 20 centimeter snö under natten och Trafikverket varnar för att ge sig ut på vägarna.

Det ymniga snöfallet i kombination med blåst gör att Trafikverket uppmanar Nackabor och andra i Stockholms län att hålla sig hemma och inte köra bil om det inte är absolut nödvändigt.

Enligt meteorologerna är det svårt att förutspå hur mycket snö som kommer och prognosen kan komma att ändras.

De som snöröjer och halkbekämpar Nacka kommuns vägar och gator började redan tidigt på tisdag kväll att förebygga genom att salta. Arbetet har därefter fortsatt med snöröjning. Det som framför allt prioriteras är vägar där bussar kör samt Saltsjöbadsleden. Därefter det regionala cykelstråket. Från omkring klockan 21 i kväll, tisdag, är alla befintliga resurser ute och röjer snö.

Sidan uppdaterades: