Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Accesskortet öppnar bommen till infartsparkeringen i Sickla köpkvarters P-hus

Från och med måndag den 14 januari behöver du ett SL Accesskort, som gäller 30 dagar eller längre, för att kunna nyttja platserna för infartsparkering i Sickla köpkvarters P-hus, Simbagatan 3.

Från och med måndag den 14 januari behöver du ett giltigt SL Accesskort (som gäller 30 dagar eller längre) för att passera bommen på våning 3 i P-huset vid Sickla köpkvarter på Simbagatan 3.

I P-huset finns 103 platser tillgängliga för infartsparkering på våning 3-5.

Den här lösningen införs för att öka tillgängligheten för de som åker kollektivt, och undvika att de används för andra syften.

För att öppna bommen placeras SL Accesskortet framför knappsatsen (mellan pilarna).

Pendlar du, men inte har ett SL Accesskort som gäller 30 dagar eller längre, finns andra infartsparkeringar. På Nackas webbplats kan du se var och vilka regler som gäller för de olika infartsparkeringarna.
Nackas infartsparkeringar

Nacka växer

Nacka växer, det ska byggas 20 000 bostäder och 15 000 arbetsplatser fram till 2030. Vi kommer även få tunnelbana till Nacka och en ny bussterminal ska byggas vid Nacka Forum.

När vi bygger och utvecklar Nacka kommer vissa infartsparkeringar behöva tas bort – tillfälligt eller permanent. Konkurrensen om marken i kollektivtrafiknära lägen är hård och därför är det många gånger svårt att hitta lämplig mark i närheten av våra stationer och busshållplatser, därför pågår ett nära samarbete med SL, Trafikförvaltningen och privata aktörer för att hitta nya platser.

Här kan du läsa mer om Nacka växer:
Här planerar och bygger vi
Nacka stad

Sidan uppdaterades: