Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Infartsparkering Nacka strand

Från Nacka strand reser du enkelt vidare med buss eller båt till centrala Stockholm. Kollektivtrafikresenärer kan parkera i Torggaraget för 30 kr/dag med ett SL Access-kort med giltighetstid på minst 30 dagar.

Samarbete mellan Nacka kommun, Nacka strand Fastighets AB och SL

Genom ett samarbete mellan Nacka kommun, Nacka strand Fastighets AB och SL kan kollektivtrafikresenärer parkera i Torggaraget till en kostnad av 30 kr/dag. Ordinarie pris är 100 kr/dygn eller 80 kr/dag (kl 8-18). Erbjudandet gäller tillsvidare. I dagsläget vet vi inte exakt hur länge Nacka strand Fastighets AB har möjlighet att upplåta parkeringsplatser i garaget till infartsparkering. Målet är att avtalet förlängs så länge det är möjligt.

För att kunna parkera till reducerat pris måste du ha ett SL Access-kort med en giltighetstid på minst 30 dagar. Du använder Access-kortet för att för att lösa parkeringsbiljett. Parkeringsautomater med accessfunktion finns på plan 3, 4 och 5 i garaget.

Torggaraget består av ca 200 parkeringsplatser och är öppet mellan 06:00 - 22:00 och kollektivtrafikresenärer har tillgång till garaget under hela öppettiden.

Ta båten eller bussen till jobbet

Från Nacka strand är det utmärkta bussförbindelser till Slussen. Resan tar cirka 10 minuter.

Med SL kan du resa mellan Nybroplan–Nacka–Lidingö–Frihamnen–Ropsten–Storholmen–Ropsten. Vissa turer går också till Blockhusudden. SL's pendelbåtar är tillgänglighetsanpassade. SL-biljett gäller ombord, köp din biljett här.

Tidtabell för pendelbåtslinje 80

Läs mer om att båtpendla från Nacka strand.

Trevlig resa!

Sidan uppdaterades: