Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

 • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

 • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Kalender
Tid
14:00 - 16:30
Plats
Nackasalen, Nacka stadshus
Adress
Granitvägen 15, Nacka
Målgrupp
Alla som arbetar med barn och elever med NPF på fristående och kommunala förskolor och skolor i Nacka samt inom den kommunala vuxenutbildningen.
Arrangör
Utbildningsenheten
Pris
Gratis

Nätverksträff/knytkonferens kring barn och elever med NPF

Målgrupp för nätverksträffarna/knytkonferenserna* är alla som arbetar med barn och elever med NPF på fristående och kommunala förskolor och skolor i Nacka samt inom den kommunala vuxenutbildningen.

 1. Tema: Knep, verktyg och metoder
  Den 6 september klockan 14.00-16.30
  Anmälningslänk för deltagande i knytkonferensen
 2. Tema: Effektivare undervisning
  Den 13 oktober klockan 13.00-15.30
 3. Tema: Autismspektrum
  Den 28 november klockan 14.00-16.30

Anmälan

Du kan redan nu anmäla dig som deltagare till det första tillfället den 6 september och vi ber dig notera datumet för de andra två tillfällena: den 13 oktober respektive 28 november. Alla träffar är i Nackasalen, Nacka stadshus.
Anmälningslänk för deltagande i knytkonferensen den 6 september

Vill du dela med dig av dina erfarenheter?

Du har även möjlighet att anmäla dig att vara en av de fem som vid varje träff under 15 minuter delar med sig av erfarenheter och praktiska tips från scenen. Men skynda, skynda: Det finns bara fem platser à 15 minuter vid varje tillfälle!
Länk till anmälan för presentation på scenen

*Men vad är en knytkonferens?

En knytkonferens bygger på att alla deltagare tar med sig något till träffen och tillsammans skapar en arena och ett forum för att diskutera relevanta frågeställningar och lära av varandra. Agendan för varje tillfälle får du några dagar innan respektive knytkonferens.

Planeringen inför höstens träffar har skett i samspel med målgruppen – det vill säga personal på förskolor och skolor som arbetar med barn och elever med NPF.

För att hitta relevanta teman för de tre inplanerade tillfällena har utbildningsenheten gjort intervjuer med elevhälsopersonal på olika förskolor och skolor i Nacka samt skickat ut en enkät/förstudie till personalen via rektorerna.

EVENEMANGET ARRANGERAS ÄVEN PÅ DESSA DATUM

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera. Du kan alltid använda listvyn för att se aktuella evenemang.

{"markers":[{"position":{"lat":59.3089602,"lng":18.1597963},"content":"<div class=\"c-event-teaser c-buffer-box c-buffer-box--no-padding\">Granitvägen 15, Nacka</div>"}]}

Sidan uppdaterades: