Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Uppdatering av bygglovenhetens e-tjänster. 25 maj klockan 11.30 till och med 30 maj går det inte att använda bygglovenhetens e-tjänster på grund av en uppdatering.

Våga Visa söker nya observatörer

Våga Visa är ett utvärderingssamarbete inom utbildningsområdet mellan fem kommuner i Stockholmsområdet. Samarbetet omfattar bland annat kollegiala observationer som genomförs i förskolor, grundskolor och gymnasieskolor - kommunala och fristående . Nu söker Våga Visa nya observatörer - du vill väl vara med?

Våga Visa söker nu nya professionella observatörer som ska göra sin första observation under hösten 2018. Att vara observatör är en utomordentlig kompetensutveckling. Genom att observera andra förskolor/skolor får du många nya tankar för arbetet på den egna förskolan/skolan. Den kollegiala observationen bidrar alltså till kvalitetsutveckling både på den observerade förskolan/skolan och på observatörens egen arbetsplats.

Observationsprocessen har effektiviserats vilket att en observation tar cirka fem dagar. Förskolan/skolan får full ersättning för vikarier under den tiden. Även du som är förskolechef/rektor kan ansöka om att vara observatör.

Här finns en broschyr som du kan ta del av och/eller lämna till dina medarbetare. (Word-dokument, 457 kB)
(Broschyrens ena sida ligger upp och ner. Skriv ut på båda sidor så blir det rätt!)
Du kan även läsa mer om Våga Visa här.

Anmälan om att vara observatör skickas till Susanne Arvidsson Stridsman senast den 2 maj. Hör gärna av dig till henne om du har frågor eller funderingar!

Sidan uppdaterades: