Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Uppdatering av bygglovenhetens e-tjänster. 25 maj klockan 11.30 till och med 30 maj går det inte att använda bygglovenhetens e-tjänster på grund av en uppdatering.

Augusti

Boka in ett studiebesök eller besök av en miljöpedagog

Vi har uppdaterat höstens schema för när vi tar emot studiebesök på våra kretsloppscentraler. Har ni inte möjlighet att åka till oss? Vi erbjuder nu även skolor möjligheten att boka in en miljöpedagog till klassrummet.

Boka studiebesök på kretsloppscentralen

Vill ni lära er mer om sortering, återvinning och se vad som händer på en kretsloppscentral? Passa på att boka ett kostnadsfritt studiebesök under hösten på någon av våra tre kretsloppscentraler i Nacka.

Studiebesöken riktar sig till elever i årskurs 3 och sker under vecka 37-40. Först till kvarn! I mån av tid tar vi emot studiebesök under andra tider på året och andra grupper än årskurs 3.

Läs mer om studiebesöken på våra skolsidor.

Boka ett studiebesök

Boka ett studiebesök via anmälan nedan.

Boka studiebesök


martin_studiebesök-777x350.jpg

Boka besök av en miljöpedagog

Boka in ett besök av en miljöpedagog i samband med att ni arbetar med miljö och hållbarhet. Vi kommer till er och håller en lektion för dig och dina elever! Under lektionen får eleverna bland annat lära sig mer om avfall och återvinning och om hur de kan minska sitt avfall.

Lektionen är gratis och vänder sig till elever i årskurs åk 3. Vi har ett begränsat antal platser. Först till kvarn! I mån av tid kan även andra årskurser besökas.

Läs mer om lektion med miljöpedagog på våra skolsidor.

BOKA ETT BESÖK

Du bokar besök via anmälan nedan. Boka gärna in flera klasser på skolan samma dag (dock en klass i taget).

Boka besök av miljöpedagog, tema avfall

Sidan uppdaterades: