Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
April

Ny leverantör av hälso- och sjukvårdsinsatser inom LSS och inom socialpsykiatrin

Nacka kommun har hälso- och sjukvårdsansvaret upp till sjuksköterskenivå för personer som deltar i daglig verksamhet enligt LSS och/eller bor på bostäder med särskild service enligt LSS.

PR Vård Hemsjukvård ABs avtal löper ut den 30 april 2020 och därefter tar en ny utförare av hälso- och sjukvårdsinsatser över från och med 1 maj 2020.

Den nya utföraren blir Familjeläkarna i Saltsjöbaden AB som idag är en lokal aktör och ansvarar för läkarinsatser på de flesta äldreboenden i Nacka. Familjeläkarna i Saltsjöbaden kommer även leverera hälso- och sjukvårdsinsatser till kunder som bor på bostäder med särskild service enligt SoL belägna i Nacka (Bergåsavägen, Skogalundsklippan, Måsen och 197:an).

All personal som tidigare jobbat på PR vård med insatserna i Nacka erbjuds att följa med till Familjeläkarna på Saltsjöbaden, så ni kommer inte märka så mycket skillnad för insatserna. Mer information om nya telefonnummer med mera kommer i början på nästa vecka.

Om ni har några frågor kan ni kontakta teamchef Nadja Devall Hall på Familjeläkarna via e-post nadja.devall-hall@famlak.se

Sidan uppdaterades: