Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Ny uppdatering av Combine, Release 1.27

Den 16 februari 2021 kl. 19.00 uppdateras Combine till release 1.27. Uppdateringen tar ca 40 min och under uppdateringen kommer ni inte kunna logga in i Combine. Uppdateringen innebär en del förändringar i Combine och det är även viktigt att ha rätt version av webbläsaren Edge Chromium för att Combine ska fungera optimalt. Vänligen klicka på "Läs mer" för att ta del av viktig information om uppdateringen.

Den 16 februari 2021 kl. 19.00 uppdateras Combine till release 1.27.
Uppdateringen tar ca 40 min och under uppdateringen kommer ni inte kunna logga in i Combine.

Beställningar och planera upp insats
Releasen innebär att ni nu kommer att ta emot beställningar och planera upp insatser i nya Combine istället för i Combine Classic. Det finns redan nu en film publicerad i Combine som visar hur detta kommer att gå till som ni hittar under hjälpen i nya Combine:


Vi kommer också att lägga upp uppdaterade lathundar kring detta på nacka.se.

Kontakter i Combine
Vi vill också påminna om att kontakter numera delas mellan utförare och myndighet. Detta gör att ni ser och kan redigera/lägga till/ta bort varandras kontakter.
Om ni inte vill dela en kontakt med myndighet eller andra utförare så finns en möjlighet att blocka detta, se lathund på nacka.se

Webbläsare Microsoft Edge version 86 eller senare
Viktigt att ni har versionen 86 eller senare av webbläsaren Edge för att Combine ska fungera optimalt. Vi har upptäckt att det kan vara problem att spara telefonnummer vid tidigare version av Edge. För att kontrollera version av Edge, fäll fram menyn under de tre prickarna uppe till höger i fönstret, gå till Hjälp och feedback, tryck på Om Microsoft Edge. Ett annat sätt är att i adressraden skriva edge://version/

Vid behov av support är ni välkomna att kontakta Nacka servicecenter på service@nacka.se

Vänliga hälsningar
Sociala omsorgen Nacka

Sidan uppdaterades: