Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Naturbana Centrala Nacka

  • NATURBANA CENTRALA NACKA

Sveriges första naturbana stadsdel

Centrala Nacka utvecklas till en stadsdel där det urbana och naturen möts på nya sätt, en stadsmiljö med större kontraster och variation, där naturen och den befintliga topografin får ta större plats och påverka både den fysiska miljön och den sociala miljön. Här får stadens dynamik möta naturens kraft.

Vi har utvecklat konceptet Naturban som en gemensam målbild och plattform för det vi vill skapa. Naturbant är det dynamiska mötet mellan natur och stad, där vår ambition är att förena det bästa av två världar i Nackas mest centrala läge med närhet till allt - natur, stadsliv, möten och kommunikationer. Här ska det vara självklart med tillgänglighet till både naturens lugn och stadens puls.

Vi utvecklar Centrala Nacka tillsammans

Utvecklingen är ett långsiktigt projekt som sker i flera etapper och som kommer att kräva ödmjukhet, tålamod samt nära och stark samverkan med fastighetsägare, byggaktörer, näringsliv, Nacka kommun och Nackabor.

Från invigningen av Centrala Nacka

Vi delar med oss av en film från invigningen av Centala Nacka. Nedan hittar du en kort film som sammanfattar händelsen.

Närhet till allt du behöver

Bo nära, jobba och lev i en stad med naturen närvarande i varje steg du tar. Med närhet till naturområdena Nyckelviken, Svindersviken, Saltsjön, Järlasjön med Kyrkvikens badplats. Här skapar vi nya samband och möjligheter mellan stad och natur, verksamheter och människor och skapar närhet och livskvalitet - helt naturligt.