Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
  • Event och aktiviteter

Event och aktiviteter

Välkommen till Green Room – en liten oas mitt i stadslivet

Green Room är en liten oas och en mötesplats som ligger vid entrén till vår framtida stadspark, mellan Nacka Stadshus och Nacka Forum.

Här kan du tjuvkika på våra första naturbana stadskvarter som växer fram vid kvarteret Nya gatan och ta del av information om vad som händer i utvecklingen av Centrala Nacka.

Varmt välkommen att slå dig ner med din mat, fika, ta en glass och eller bara njut i solen på vår härliga trapp mitt i stadens puls och liv.

Matupplevelser

Smaka på mat från hela världen i food truck som dagligen hälsar på och som står intill gångvägen mellan Stadshuset och Nacka Forum.

Välkommen att ta med maten och slå dig ner på den stora trappan eller i utemöblerna och känn av lugnet i denna oas, mitt i stadens puls.

Nacka Spis är lunchrestaurangen i Stadshuset som fokuserar på närproducerade, KRAV-märkta och ekologiska råvaror. Väg din mat och betala endast för så mycket du vill äta. Veckans meny hittar du här.
Ett stenkast bort i Nacka Forum finns även ett brett utbud av restauranger och caféer. Mer information hittar du här länk.

Glassverkstan

Under juni månad öppnar en italiensk gelato och glassverkstad. Varför inte testa naturbant inspirerande gelato ”med smak av granskott som står för naturen och lakritsgelato som symboliserar det urbana och stadslivet”.

Kika in i bygget

Hur många fågelholkar kan du hitta i oasen vid Green Room, mitt emellan Nacka stadshus och Forum Nacka. Titta in i kikhålen och spana in hur det första naturbana stadskvarteret Nya Gatan växer fram.