Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Torsdagen den 15 december, klockan 16.00-18.00 bjuder vi in till julmys vid Green Room, gläntan mellan Nacka stadshus och Forum i Centrala Nacka. Det bjuds på pepparkakor, skönsång och härlig julstämning.

Grannar, granar och julmys
Vi inleder klockan 16.00 med glögg och pepparkakor och vid 17-tiden berättar vi kort om Centrala Nacka, vad som händer i stadsdelen och hur vi planerar för att skapa trygghet, trivsel och vackra miljöer. Därefter blir det stämningsfull julsång av Nacka unga röster från Nacka musikskola. Dessutom är tomten på plats. Alla barn kan skriva en önskelista och prata med tomten som har en liten överraskning.

Du kan även passa på att ställa frågor och prata med oss som utvecklar Centrala Nacka. Vi finns på plats under hela tiden.

När: Torsdag 15 december klockan 16.00 till 18.00.
Var: Green Room, utomhus i gläntan mellan Nacka Forum och Nacka stadshus. Följ marschallerna så möter vi upp och visar vägen.

Klä dig varmt så ses vi!
Varmt välkommen!


Vägbeskrivning

Buss
Ett flertal bussar från Slussen, Värmdö och inom Nacka stannar vid Nacka Forum. Du följer sedan marschallerna mot vårt julevenemang, cirka 3 minuters promenad.

Bil och parkering
Bilen kan parkeras i Nacka Forum där det är tre timmars gratis parkering om man är medlem (enkelt att bli genom att ladda ner Nacka Forums app). Parkeringen vid Nacka Stadshus som ligger precis intill eventplatsen, är avgiftsbelagd till kl. 17, därefter gratis. Adressen är Granitvägen 15.