Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Idag utsåg styrelsen för Centrala Nackas marknadsbolag AB Anders Börjesson till ny vd för bolaget. Hans uppdrag blir att accelerera platsmarknadsföringen av Centrala Nacka för att attrahera nya boende, verksamheter och investerare.

Anders Börjesson har en gedigen erfarenhet av platsmarknadsföring och etableringsfrågor. Genom tillsättningen av Anders Börjesson som vd för Centrala Nackas marknadsbolag kan viktiga synergier skapas när det gäller övergripande marknadsaktiviteter inom näringsliv- och etableringsprocessen.

- Det är med stor glädje jag kan meddela att Anders Börjesson blir vd för Centrala Nackas marknadsbolag AB. Han har lång erfarenhet av att driva näringslivs- och etableringsfrågor i kommunen, har ett etablerat kontaktnät och en naturlig koppling till frågorna i sin roll som biträdande näringslivsdirektör i Nacka kommun, säger styrelseordförande Mats Gerdau (M)

- Det blir spännande att bygga vidare verksamheten i den riktning som startade för tre år sedan. Tillsammans med fastighetsutvecklarna ser jag fram emot att fortsätta sätta Centrala Nacka på kartan. Det gör vi genom att attrahera nya boende, verksamheter och investerare, säger Anders Börjesson tillträdande vd i Centrala Nackas marknadsbolag.

Centrala Nacka Marknadsbolag bildades för tre år sedan för att kommunikativt hålla ihop berättelsen om platsen samt samarbetet mellan alla fastighetsutvecklare som tillsammans skapar innehåll och attraktion för att locka nya företagsetableringar och fastighetsinvesteringar i Nacka, i nära samarbete med Nacka kommun.