Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Påskäventyr i Centrala Nacka

Är du nyfiken på vad som händer i den nya naturbana stadsdelen Centrala Nacka? Då är du, din familj och dina vänner välkommen till Nackarummet i Nacka Forum. Vi bjuder på påskstämning, barnaktiviteter och dukar upp kaffe.

Du kan också träffa stadsarkitekt Nina Åman, planarkitekt Tove Mark och representant från trafikenheten och andra som jobbar med att utveckla Centrala Nacka.

Naturbana kvarter

Idag är redan flera nya hus och gator på plats i vår nya naturbana stadsdel Centrala Nacka. Många nya Nackabor har redan flyttat in. Verksamheter fyller bottenvåningarna med liv och rörelse och fler boende, butiker, restauranger och service kommer allt eftersom. Under tiden bygger vi vidare för att skapa hållbara kvarter och miljöer där människor trivs och vill vara. Ett nytt torg, Angestigs torg och en fin soltrappa från Värmdövägen upp mot Stadshuset och den blivande stadshusparken, är bara några exempel.

Medan du fikar och barnen leker kan du kan passa på att prata med oss om vad som händer just nu. Vi berättar gärna hur vi planerar för att skapa trygghet, trivsel och vackra miljöer i Centrala Nacka, men också vad vi menar med Naturbant. Eller om satsningarna på hur du kan resa i Nacka, hur det kommer att bli och hur de påverkar dig som trafikant det kommande året.

Påskäventyr för barnen

Små killar och tjejer kan få ansiktet målat till en påskkärring eller varför inte en påskgubbe. Det blir naturbant fjäderpyssel och en sagoberättande häxa. På plats finns också påskharen som delar ut en påskpåse till alla barn. I några av dem har haren varit extra snäll och lagt ett presentkort från Nacka Forum.

Tid: Skärtorsdag 6 april, kl. 14.00-17.00

Plats: Nackarummet, plan 1 i Nacka Forum.

Välkommen!

Har du frågor om evenemanget, kontakta Anders Börjesson, anders.borjesson@nacka.se

Parkering: i Nacka Forum garaget. Gratis om man är medlem (lätt att bli i Nacka Forums app)

Bussar: Ett flertal bussar stannar vid Nacka Forum.