Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Drift offentlig utemiljö söker praktikant

Drift offentlig utemiljö heter Nacka kommuns enhet som bland annat ansvarar för drift av park- och trädgårdsskötsel. De upphandlar leverantörer inom detta område och ansvarar för att kommunens ansvar efterlevs. De söker nu en praktikant till sitt kansli i stadshuset.

Nacka kommun upphandlar stora delar av sina verksamheter, bland annat omhändertagandet av de offentliga utemiljöerna som parker och trädgårdar. Den aktuella enheten kan nu erbjuda en praktikplats med behov för både yrkeskunniga och intresserade personer. Praktikanten kommer att arbeta tillsammans med de anställda på enheten för att lära sig olika yrkesroller. I arbetsuppgifterna ingår både administrativt jobb samt delvis trädgårdsarbete för att få inblick i vad enheten upphandlar från sina leverantörer.

Villkor

Arbetsplatsen erbjuder en praktikplats på heltid (40 timmar/veckan) och praktikens längd är på tre månader med chans till förlängning. Praktiken startar i februari-mars 2018. Kandidaten ska vara intresserad, motiverad och ha viljan att lära, vara ordningsam och passa tider samt kunna hantera det svenska språket så pass bra att det fungerar på en arbetsplats. I arbetet ingår både administrativa uppgifter samt visst fysiskt arbete utomhus i verksamheterna. Arbetsgivaren ser gärna sökanden med olika bakgrund och ursprung.

Nacka kommun anställer regelbundet till olika yrkesroller inom sina många verksamheter men anställning är inget löfte efter praktiken.

Har Du kunder som är intresserade av att lära sig mer om drift av utomhusmiljöer?

Kontakta oss så berättar vi mer:
Tomas Haraldsson, arbets- och företagsenheten, Nacka kommun
Telefon: 08-718 88 29
E-post: tomas.haraldsson@nacka.se

Sidan uppdaterades: