Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

 • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

 • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Nominera förening, ung ledare eller förebild

Händer det fantastiska saker i din förening? Nu kan en förening i Nacka kommun, eller en person i föreningen som är extra engagerad och kreativ, belönas med 10 000 kronor. Nominera senast 28:e februari.

Vi vill lyfta fram goda exempel på bra ledarskap, prestationer och förebilder inom föreningarnas verksamhet. Du kan nominera föreningar och föreningsaktiva inom idrott, fritid och kultur i Nacka .

Nominera den du tycker är:

 • Årets förening
  En förening som under det senaste året gjort betydande insatser inom föreningslivet, främst med fokus på barn- och ungdomsverksamhet.
 • Årets unga ledare
  En föreningsledare som är under 26 år och som varit aktiv ledare i minst ett år. Som bidragit med ett värdefullt och medvetet ledarskap i en förening inom kultur- eller fritidsområdet.
 • Årets förebild
  För en inspirerande prestation som har utförts under det senaste året. Både föreningar och/eller personer inom föreningslivet kan nomineras.Totalt delas 6 stipendier ut, tre inom idrott och fritid och tre inom kultur. Stipendiesumman är 10 000 kronor per stipendium.

Stipendierna riktas till föreningsaktiva personer och föreningar inom kultur-, idrott- och fritidsområdet där insatser som engagemang, kreativitet och utveckling av kultur- och fritidslivet i Nacka har varit och är betydelsefullt. Särskild hänsyn tas till unga utövare och satsningar på verksamheter för unga.

Totalt delas 6 stipendier ut, tre inom idrott och fritid och tre inom kultur. Stipendiesumman är 10 000 kronor per stipendium.

Nominera senast 28:e februari . Utmärkelserna delas ut på en föreningsgala den 22:e maj .

Sidan uppdaterades: