Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Mars

Nu kan föreningar boka föreningslokalen i aktivitetshuset på Saltsjöbadens idrottsplats

Nu kan bidragsberättigade föreningar boka en arbetsplats i föreningslokalen i aktivitetshuset på Saltsjöbadens idrottsplats. Arbetsplatser kan bokas för en hel säsong. Man kan även göra ströbokningar.

Nacka kommun upplåter tre arbetsplatser i föreningslokalen. Om föreningen bokar en arbetsplats så kan föreningen nyttja valfritt skrivbord alla vardagar 8.00 – 16.30. Notera att man ska lämna arbetsplatsen städad och tom när man lämnar huset för dagen. Det fungerar alltså som ett kontorshotell där man alltid är garanterad en arbetsplats om man gjort en bokning, men man har ingen fast plats och lokalen ska kunna användas för annan verksamhet efter 16.30 och på helger.

På kvällar och helger kan föreningar boka lokalen för möten, sekretariat vid arrangemang och cuper, funktionärsrum, föräldrarum eller för mindre gruppaktiviteter. Man får gärna möblera om, men man ska alltid ställa tillbaka möblerna så att lokalen ser ut som när man kom.

Detta gör du hos Nacka kommuns fritidsbokning, e-post bokningfritid@nacka.se eller telefon 08 – 718 88 00.

Du kan välja att boka upp en arbetsplats för en hel säsong. Priset för detta är, om ni är en bidragsberättigad förening 1100 kronor per månad.

Ni kan även välja att boka strödagar.

Taxa, kronor

Grupp 1

Grupp 2

Grupp 3

Avgift per arbetsplats och dag, 8.00 – 16.30, enstaka bokningar

60 kr

Avgift per arbetsplats och månad, vardagar kl. 8.00 – 16.30, säsongsbokning

1 100 kr

Avgift för sammankomst, per timme, efter 16.30 och helger

100 kr

150 kr

300 kr

Sidan uppdaterades: