Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Just nu kan det vara svårt att nå oss per epost, kontakta gärna kommunen via 087188000 eller vår chatt

Ung i Nacka

Hitta din grej! Massa aktiviteter för dig som är ung i Nacka. Spana in vår kalender för dig som är mellan 13 och 19 år! Det mesta här är gratis! Aktiviteterna arrangeras av fritids- och kulturaktörer, till exempel föreningar, fritidsgårdar, bibliotek, simhallar, kulturskolor och andra.
Filtrera evenemang
Läxläsning

Läxläsning

Läxläsning varje onsdag. Ta med dig dina läxor så hjälper vi dig med att strukturera upp ett bra sätt att studera som funkar bäst för dig. Hos oss är det roligt att göra läxor.

Musik Studio

Musik Studio

Vi har en super fin musik studio med olika instrument. Hos oss kan du spela in musik och lära dig allt om musik och musik branschen.

Mat lagning

Mat lagning

Lär dig att laga mat, lär dig om hygien, om råvaror och ekonomi samtidigt som du lagar en god maträtt tillsammans med en kompis eller varför inte lära känna en ny kompis. Välkommen

Öppen idrott

Öppen idrott

Alla fredagar kan du följa med till Björknäs hallen och delta på olika roliga sporter. Det varierar från fredad till fredag. Välkommen

Big friday

Big friday

Våra Big friday aktiviteter är olika roliga attraktiva aktiviteter varje fredag som utmanar er ungdomar att tänka utanför boxen, samarbete, lära känna nya ungdomar och ha kul tillsammans.

Sidan uppdaterades: