Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Ung i Nacka

Hitta din grej! Massa aktiviteter för dig som är ung i Nacka. Spana in vår kalender för dig som är mellan 13 och 19 år! Det mesta här är gratis! Aktiviteterna arrangeras av fritids- och kulturaktörer, till exempel föreningar, fritidsgårdar, bibliotek, simhallar, kulturskolor och andra.
Filtrera evenemang
Utmaning på Älta fritidsgård

Varje Onsdag har vi en utmaning där du får poäng för att du är delaktig och ett till poäng om du vinner. Sedan i i december har vi en auktion där ni kan auktionera ut roliga och goda prylar med era poäng ni samlat ihop.

Bakonsdag på Älta fritidsgård

Varje onsdag kan du komma hit och baka en massa goda bakelser tillsammans med oss.

Kreativ verkstad

Kreativ verkstad

Varje onsdag erbjuder vi verkstadens fulla potential för dig som är 13-19 år. Välkommen på onsdagar klockan 18:00-21:00!

Onsdags hallen

Onsdags hallen

Varje onsdag har du tillgång till Tippen sporthall och oändligt med roliga och kreativa aktiviteter. KRAV: kom med glädje och energi

Hey! Äntligen Fredag!

Varje FREDAG! har vi en ny utmaning för dig. Utmanas i lag eller solo. Det som levereras är att ingen FREDAG! ska vara den andra lik.

Öppen idrott med Björknäs fritidsgård

Varje fredag går vi ner till Björknäs sporthall och har sportaktiviteter, som tex fotboll, basket, innebandy, gymnastik och turneringar.

Sidan uppdaterades: