Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

På Nacka.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder cookies. Läs mer om cookies

Det finns viktig information

Tekniska störningar i passersystem till Nackas idrottshallar. Vi arbetar med att lösa problemet men troligtvis kommer det innebära problem med belysningen på Boovallen och Skuru IP, inpassering till sporthallar och tillgång till förråd och material i sporthallarna under helgen.

Varning för blufföretag. Det har kommit till vår kännedom att ett företag som påstår sig samarbeta med Nacka kommun ringer runt till Nackabor och erbjuder sig att göra ventilationskontroller och filma ledningar i villor. Vi vill understryka att kommunen inte har något sådant samarbete eller utför liknande arbete.

Föreningsmingel i Nacka stadshus

Under 2017 blir vi 100 000 Nackabor. Att Nacka växer innebär förstås även att föreningslivet växer. Detta är vi på Nacka kommun glada över och vi vill vara en bidragande kraft till ett starkt föreningsliv.

Vi bjuder nu därför in er föreningar till vårt första frukostmingel – en träff där olika typer av föreningar är välkomna. Här får ni tillfälle att träffa kultur- och fritidsdirektören Anders Mebius och politiker samt nätverka med andra personer inom föreningslivet.

- Föreningarna är en viktig del av Nacka. Vi vill möta föreningarna på riktigt och ha en dialog. Den här gången vill vi veta hur föreningarna vill och kan bidra till att fira att vi blir över 100 000 invånare, säger Anders Mebius.

När: torsdagen den 9 februari 2017
Var: Nackasalen, Nacka stadshus. Granitvägen 15, 131 40, Nacka
Tid: kl. 8.00–9.00

Vi bjuder på en härlig frukost med frukt, goda smörgåsar, kaffe med mera.

OSA senast den 29 januari 2017 till sofia.borg@nacka.se

Sidan uppdaterades: