Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

På Nacka.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder cookies. Läs mer om cookies

Fotbollstältet på Nacka IP

Arbetet med det nya fotbollstältet på Nacka IP pågår för fullt. I juni 2017 kommer en nyanlagd konstgräsplan att finnas på plats och vara klar för utomhusträning. Tältet kommer vara uppsatt och klart för verksamhet i december 2017.

Föreningarna med tider på Nacka IP 1 har fått träningstider på andra anläggningar till och med den 1 juni. Alla vintersäsongstider som fördelats i fotbollstältet kommer flyttas till konstgräsplanen Nacka IP 2 som plogas vid snöfall.

Tältet monteras upp tillfälligt för besiktning under sommaren för att sedan monteras upp inför vintersäsongstart i november. Tältet kommer att möjliggöra en snöfri plan med en inomhustemperatur på minst tre plusgrader och kommer finnas uppsatt varje år mellan 1 november och 31 mars.

Tältet ska stå på Nacka IP konstgräs 11-mannaplan och kan delas upp i mindre planer. Tältstorleken är  111 m x 70 m och den totala spelytan är 100 m x 64 m med en innerhöjd på 18 m. Inomhustemperaturen kommer att vara ca + 3 grader.

Sidan uppdaterades: