Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

På Nacka.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder cookies. Läs mer om cookies

Det finns viktig information

Tekniska störningar i passersystem till Nackas idrottshallar. Vi arbetar med att lösa problemet men troligtvis kommer det innebära problem med belysningen på Boovallen och Skuru IP, inpassering till sporthallar och tillgång till förråd och material i sporthallarna under helgen.

Varning för blufföretag. Det har kommit till vår kännedom att ett företag som påstår sig samarbeta med Nacka kommun ringer runt till Nackabor och erbjuder sig att göra ventilationskontroller och filma ledningar i villor. Vi vill understryka att kommunen inte har något sådant samarbete eller utför liknande arbete.

Fritidsmässan 2017

Välkommen att delta som utställare på fritidsmässan i Botkyrka. Mässans syfte är att förmedla fritidsaktiviteter till personer med funktionsnedsättning och är ett samarbete mellan Botkyrka, Haninge, Huddinge, Nacka, Nynäshamn, Salem, Stockholms stad och Tyresö kommun.

För att få vara med som utställare krävs att ni har eller tänker starta en verksamhet för personer med funktionsnedsättning. Vid intresse som utställare läs mer och anmäl erat intresse på www.minfritid.nu.
Direktlänk till anmälan : http://minfritid.viarbotkyrka.se/anmalan/anmalan/

Mässan går av stapeln den 11 maj, 9.00 - 20.30 i Botkyrka, Munkhättevägen 41. Två stora idrottshallar och gräsytor ska fyllas med olika kultur- och fritidsaktiviteter.

Sidan uppdaterades: