Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

På Nacka.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder cookies. Läs mer om cookies

Har din förening en bra idé för att utvecklas?

Vill din idrotts- eller fritidsförening nå nya grupper med barn och unga, prova sin verksamhet i ny form eller utveckla sig inom något område? Sök projektbidrag senast 1 oktober för projekt som påbörjas våren 2018.

Sök senast 1 oktober

Exempel på projekt som fått bidrag på mellan 5000-25000 kronor:

  • drop in futsal
  • livlocks orientering
  • stärkande av kvinnliga ledare
  • ”Handboll för alla”

Din förening behöver inte vara registrerad som bidragsberättigad förening hos Nacka kommun för att söka.

Syftet med projektbidraget

Syftet med projektbidraget är att föreningar ska få möjlighet att genomföra projekt som kan höja verksamhetens kvalitet. Projektbidraget kan ge föreningarna möjligheter att pröva nya verksamhetsformer. Föreningen kan också få bidrag för att bredda sin verksamhet för att nå nya grupper med barn och ungdomar.

Ansökningstider

Bidraget kan sökas vid två tillfällen per år, senast 1 april för projekt som ska starta under hösten och senast 1 oktober för projekt som ska starta under våren. Fritidsnämnden beslutar vilka projekt som kommer att få stöd vid sammanträden i maj och november.

Projektbidrag Sök

Sidan uppdaterades: