Hoppa till innehåll

På Nacka.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder cookies. Läs mer om cookies

Välkommen på frukostmingel 18 oktober!

Efter vårens lyckade frukostmingel för Nackas föreningar är det nu dags för höstens första.

NÄR: onsdag 18 oktober, kl.7.30–8.30 VAR: Matsalen Nacka stadshus
OSA: senast 11 oktober här (Klicka här)
FRÅGOR? fritid@nacka.se

Efter vårens lyckade frukostmingel för Nackas föreningar är det nu dags för höstens första. Onsdagen den 18 oktober klockan 7.30 är ni varmt välkomna till matsalen i Nacka stadshus. Under minglet bjuds det på en god frukost och tillfälle att samtala med varandra samt kommunanställda.
Detta frukostmingel kommer vi att fokusera på föreningslivets funktion som en plats för alla att delta utifrån sina egna förutsättningar. Inbjudna för att berätta hur de har integrerat flera i sin verksamhet är Järla IF FK och Östermalms Enskilda Musikskola.
Järla IF FK kommer berätta om projektet Dreamteam, fotbollsträning för ungdomar som behöver extra stöd. Östermalms Enskilda Musikskola kommer delge hur de har inkluderat unga nyanlända i sin verksamhet.

Sidan uppdaterades:

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.