Hoppa till innehåll

På Nacka.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder cookies. Läs mer om cookies

Sommarlov

Snart är sommarlovet här. Passa på att göra något kul! Träffa nya kompisar och testa någon av de många aktiviteter som ordnas. Här hittar du årets sommarlovsprogram.

Under skolloven händer det massor av roligt för barn och unga! En mängd aktiviteter och program arrangeras av kommunen, organisationer och föreningslivet runt om i kommunen. Du hittar information om aktiviteterna på www.nacka.se/sommarlov, i vår tryckta sommarlovsfolder som du kan hämta på närmaste bibliotek, simhall eller fritidsgård eller på olika sociala medier.

Håll ögonen öppna för vår mobila parklek för alla mellan 6 och 15 år, Kul på turné, som kommer turnera runt i hela kommunen. På 2:ans fritidsgård och runt Nacka idrottsplats blir det Summerchill för alla tonåringar från hela kommunen. Flera bibliotek kommer ha sommarlovsaktiviteter för barn 9 – 12 år under hela juli. Många föreningar ordnar olika läger och idrottsskolor.

Här hittar du mer information om alla aktiviteter

Det förekommer säkert ännu fler aktiviteter som inte är anmälda till kommunen! Därför är det bra att ha lite extra koll på annonser, affischer och sociala medier. Följ också #sommarinacka på instagram!

Ha en nu riktig skönt sommarlov!

Sidan uppdaterades:

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.