Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

På Nacka.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder cookies. Läs mer om cookies

Sök Stora projektstödet senast 2 april

Stora projektstödet syftar till att stödja genomförande av kulturprojekt som är av mer omfattande ekonomisk eller tidsmässig karaktär och kan omfatta ett eller flera olika sammanhängande delar eller evenemang. Sök senast 2 april.

Stora projektstödet syftar till att stödja genomförande av kulturprojekt som är av mer omfattande ekonomisk eller tidsmässig karaktär och kan omfatta ett eller flera olika sammanhängande delar eller evenemang. Stora projektstödet är avsett att täcka kostnader som uppstår inom projektets tidsram och i den här omgången kan projekten starta tidigast 1 juni 2019. Stora projektstödet kan sökas för upp till 200 000 kronor. Sök senast 2 april. Läs gärna mer och ansök här.

Sidan uppdaterades: