Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Juni

Årets midsommarfirande i Nyckelviken ställs in

På grund av det rådande läget med coronapandemin kommer det bli en annorlunda midsommar för många i år. Nacka kommun följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har bestämt att ställa in midsommarfirandet i Nyckelviken.

Nyckelvikens midsommarfirande ställs in

Vi behöver alla ta vårt ansvar och hjälpas åt att bromsa spridningen av covid-19. Med bakgrund i Folkhälsomyndighetens rekommendation och regeringens beslut om förbud mot allmänna sammankomster, med fler än 50 personer, har vi bestämt att ställa in årets midsommarfirande i Nyckelviken.

För samlad information och rekommendationer om coronaviruset, se folkhälsomyndighetens webbplats.
folkhalsomyndigheten.se

Sidan uppdaterades: