Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Kollo sommaren 2021

För dig som går i skolår 4 – 9 och bor i Nacka kommun.

Ansökan till kollo för 2021 är öppen från och med  17 februari till och med 17 mars.

Om kollot skulle ställas in med anledning av coronakrisen så blir du kontaktad av Nacka kommun. Avgiften för kollo 2021 betalas med faktura som skickas ut efter sommaren.

Kollo sommaren 2021

Att åka på kollo innebär att man får åka från Nacka och ut på landet, träffa nya kompisar, uppleva spännande saker och framförallt att ha det otroligt kul!

På kollo får man uppleva att bo borta på en kollogård under 10 till 14 sommardagar och vara med på bad, grillkvällar, fotboll, disco, pyssel, äventyrslekar, hajk, mys, galna upptåg, båtliv, fiske och hur mycket annat kul som helst!

Nacka kommun har gett två aktörer i uppdrag anordna kolloverksamhet för barn och ungdomar från Nacka. Den ena aktören är Stiftelsen Barnens Dag som har kollon på Barnens Ö, i norra Roslagen, 11 mil norr om Stockholm. Den andra aktören är Utepedagogik som har kollon i Värmland norr om Filipstad, cirka 30 mil från Stockholm.

På de kollogårdar där Nacka har platser kommer även barn från Stockholms stad att vara. Däremot är det inte möjligt att som Nackabo åka på alla de kollon som Stockholms stad erbjuder sina barn och ungdomar.

Sidan uppdaterades: