Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Uppdatering av bygglovenhetens e-tjänster. 25 maj klockan 11.30 till och med 30 maj går det inte att använda bygglovenhetens e-tjänster på grund av en uppdatering.

Djuprämmen Water Camp Ungdom – Värmland

Häng med till Djuprämmen, ungdomskollot fyllt med häftiga och fartfyllda aktiviteter.

Årskurs: 6–9
Antal dagar: 12-14
Antal barn på gården: ca 50
Logi: 3–6-bäddsrum

Djuprammen1a.JPG

Häng med till Djuprämmen, ungdomskollot fyllt med häftiga och fartfyllda aktiviteter. Djuprämmen Water Camp ligger vid en stor spegelblank sjö. Här åker vi bananbåt efter vattenskoter, paddlar kanot, går höghöjdsbana, bygger flottar eller dyker från vår vattenstudsmatta. Självklart finns tid för att softa i solen och chilla i hängmattorna. Vad sägs om spa vid sjöbastun, dj-skola/musikstudio, fotbollsturnering, hungergames, CTF, gladiatorerna, disco, vattenkrig, spela pingis och volleyboll och mycket mer? Du är med och bestämmer. Tillsammans skapar vi en kanonsommar fylld med häftiga upplevelser, nya vänner, fina minnen och många skratt!

En ungdom berättar: ”En kompis frågade hur det var på Djuprämmen. Jag svarade, häng med nästa år får du se, det måste upplevas. Vi har haft den bästa sommaren i våra liv.”

Vill du veta mer, kolla in vår hemsida www.kollosommar.se

Perioder

11/6-22/6

23/6-6/7

7/7-20/7

21/7-3/8

4/8-17/8

Kontakt Joel Fänge

Kollolinjen 08-652 52 92

info@kollosommar.se

www.kollosommar.se

Arrangör Utepedagogik Sverige AB

Läge Djuprämmen water camp ungdomskollo ligger i Värmland cirka 30 mil från Stockholm. Kollogården ligger på en halvö med flera badplatser med badbryggor och vattenstudsmattor samt en egen sjöbastu.

Sidan uppdaterades: