Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Extratjänst

Har du varit arbetslös under en längre period? Är du nyanländ och vill stärka din position på arbetsmarknaden? Då kanske Extratjänst är något för dig!

Här kan du hitta oss

Extratjänst
Smedjegatan 18 plan 5 (Sickla)
Telefon: 08-718 99 30

Sara Friberg
Arbetskonsulent
Epost: sara.friberg@nacka.se
Telefon: 08-718 80 50 

Det här är Extratjänst

Extratjänst är för dig som har varit arbetslös en längre tid, eller som är nyanländ i Sverige. Du behöver vara inskriven på Arbetsförmedlingen för att ha möjlighet till denna insats.

En extratjänst är ett jobb inom den offentliga sektorn, där du får en chans att komma in i arbetslivet. Att ha ett arbete och få möjlighet att vara en kollega på en arbetsplats har stor betydelse för självkänslan och dina framtida val av yrke eller studier.

Du kan få en extratjänst hos till exempel arbetsgivare inom sjukvården, skolan, äldrevården, barnomsorgen eller funktionshinderomsorgen. Det finns också möjligheter att jobba hos kommunala och statliga myndigheter som inte bedriver någon affärsverksamhet.

För att veta om du är aktuell för extratjänst kontakta din karriärvägledare på kommunen som anmäler intresse till arbetsmarknadsgruppen. Arbetsmarknadsgruppen kontaktar dig om och när det blir aktuellt för ett information och- matchningsmöte.

Mer information om extratjänst finns på arbetsförmedlingens hemsida.

Sidan uppdaterades: