Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Tid
11:00-11:40 och 13:00-13:40
Plats
Lilla scen
Adress
Marcusplatsen 17
Målgrupp
3-12 månader och en vuxen
Arrangör
Kulturhuset Dieselverkstaden
Pris
210 kr för en vuxen och en bebis. Separat biljett 100 kr (tvilling eller extra vuxen)

Se fler evenemang om

Babyscen - Origo, cirkus för de allra minsta

En magisk cirkusupplevelse för de allra minsta och deras föräldrar!  Upplev en visuell föreställning som stimulerar ditt spädbarns sinnen genom kontraster och fascinerande former.

ORIGO är en cirkusupplevelse för spädbarn och deras föräldrar. Den innehåller en nycirkusföreställning samt en cirkusworkshop för bebisar.

Föreställningen får inspiration av kontrasterna som svart och vitt och ljus och skugga och nyttjar av cirkusteknik och fysisk teater.

Enligt forskare uppfattar spädbarn sin omvärld genom kontraster, och så söker föreställningen skapa visuella scenbilder som är lätta att förstå för spädbarn, samt också intresserar vuxna.

I cirkusworkshopen får spädbarn och föräldrar prova på cirkus själva. Med element av parakrobati och objektmanipulation uppmuntras interaktion och tillit mellan föräldrar och barnet.

Mirja Jauhiainen och Hanna Terävä är båda två mycket erfarna cirkusartister och mammor till två små pojkar. I Origo forskar man om hur det är att kombinera moderskap med att vara konstnär.

Rekommendation

"En rolig och lustfylld föreställning om tillit och ett annorlunda sätt att leka och vara med sitt barn. En slags lekfull babysim fast på land. Roligt och glädjefyllt."
Katarina Weidhagen, Kulturhuset Dieselverkstaden

Max antal: 25 bebisar och deras vuxna

Region Stockholms logotype

Medverkande

Mirja Jauhiainen and Hanna Terävä are both experienced circus artists and mothers to little boys. In Origo they research how it is to combine motherhood with being an artist.
Fotograf: Anni Terävä
Koncept och idé: Mirja Jauhiainen & Hanna Terävä
Av och med: Mirja Jauhiainen & Hanna Terävä
Musik: Juhana Lehtiniem

Klicka här för att komma till Origoshow.com

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera. Du kan alltid använda listvyn för att se aktuella evenemang.

{"markers":[{"position":{"lat":59.3055692,"lng":18.1218084},"content":"<div class=\"c-event-teaser c-buffer-box c-buffer-box--no-padding\">Marcusplatsen 17</div>"}]}

Sidan uppdaterades: