Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Tid
13:30 - 14:30
Plats
Lilla scen
Arrangör
MUSIKSTIL Academy
Pris
Gratis

Se fler evenemang om

Artist & instrumentkonsert

Artist & instrumentkonsert, MUSIKSTIL Academy

Var: Lilla scen, plan 2

När: 26 maj 11:00, 13:30 och 15:00

Under läsåret har MUSIKSTILs artister och instrumentalister arbetat med musik i alla typer av genrer.

Eleverna har själva fått vara med och välja musiken de övat till och vissa har till och med skrivit de låtar som de kommer att framföra.

Konserten har producerats ur perspektivet att alla elever får vara med och påverka samt att alla elever ska få chansen att spela i ett professionellt sammanhang. Den som kommer för att lyssna ska kunna njuta av den musik som spelas och därför utgår varje nummer från tankesättet att även skapa ett underhållningsvärde. Varje låt arrangeras så att alla elever spelar tillsammans med kompmusiker från några av Sveriges största scener. Dessa musiker är också lärare i skolan under terminerna. Bli inte förvånad om du ser musiker du känner igen från TV eller kanske hört på Spotify.

MUSIKSTIL är en modern musikskola med samarbeten över hela världen. Musikskolan startade 2005 i Täby kommun, då med 18 elever. Idag omfattar MUSIKSTIL ca 1100 elever varav ca 400 elever är från Nacka kommun.

Ta chansen att se vad vi på MUSIKSTIL jobbat med under året och låt dig inspireras till att kanske fortsätta din musikaliska resa med oss framöver! Ni hittar oss även på musikstil.se samt office@musikstil.se & 08- 22 99 10.

Vi ser fram emot att framträda för er!

EVENEMANGET ARRANGERAS ÄVEN PÅ DESSA DATUM

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera. Du kan alltid använda listvyn för att se aktuella evenemang.

{"markers":[{"position":{"lat":59.3052761,"lng":18.1214188},"content":"<div class=\"c-event-teaser c-buffer-box c-buffer-box--no-padding\"></div>"}]}

Sidan uppdaterades: