Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Tid
14:00 - 16:00
Plats
Stora scen
Adress
Marcusplatsen 17
Målgrupp
Alla är välkomna!
Arrangör
Nacka Afum
Pris
150 kr plus serviceavgift

Se fler evenemang om

Askungen

Dans och Musikal, en kulturskola i Nacka, sätter upp Askungen som musikal med sina elever 8 -9 juni på Dieselverkstaden stora scen.

Askungen handlar om en flicka vid namn Ella som blir föräldralös. Dock finns en styvmor och styvsystrar som bor och lever med henne. Styvmodern tycker däremot att hon inte är fin nog för henne och låter henne ta hushållssysslorna i hemmet. En kväll jobbade Ella så sent att hon somnade vid öppna spisen. När hon vaknade på morgonen så var hon täckt av aska. Det var då hon fick namnet Ask - ungen.

Barnartister från Dans och Musikal har deltagit i det konstnärliga arbetet med sång, dans och scenkonst och närvaro på scen. Eftersom Askungen kan berättas på olika sätt har inspiration hämtats av olika uttryck inom musiken, dansen sången, replikerna och gestaltas i en blandning av dåtid och nutid.

Show 1 Lördag 8 juni 15:30 - 17:30
Show 2 Söndag 9 juni 11:00 - 13:00
Show 3 Söndag 9 juni 14:00 - 16:00

Se köpevillkor för biljetter via Billetto

EVENEMANGET ARRANGERAS ÄVEN PÅ DESSA DATUM

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera. Du kan alltid använda listvyn för att se aktuella evenemang.

{"markers":[{"position":{"lat":59.3052761,"lng":18.1214188},"content":"<div class=\"c-event-teaser c-buffer-box c-buffer-box--no-padding\">Marcusplatsen 17</div>"}]}

Sidan uppdaterades: