Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Tid
15:00 - 15:35
Plats
Lilla scen
Adress
Dieselverkstaden, Marcusplatsen 17
Målgrupp
Från 2,5 år
Arrangör
Kulturhuset Dieselverkstaden
Pris
120 kr/ biljett

Se fler evenemang om

Familjelördag: Boll? Boll. Boll! Mittiprickteatern

BILJETTSLÄPP I JUNI!

Ljuvlig visuell och musikalisk smällkaramell för de allra minsta om alla olika sätt man kan uttrycka sig på.

En satsning som med sång, rörelse och musik lotsar barnen genom en sagolik värld fylld av böljande hav och glupska (men snälla) monster, drömska horisonter och en oändlig massa bollar i alla storlekar och färger. Föreställningen vill stärka sin unga publik i sin lust att uttrycka sig själva.


Press: ”Boll? Boll. Boll! får förskolepubliken att jubla… kan ses som en lek för ögat eller som en konstperformance. Roligt är det och totalt oförmodat, vilket ju är ett av teaterkonstens viktiga uppdrag.”
Pia Huss, Dagens Nyheter

”Rytmiskt tilltal när mjuka bollar blir monster... en underhållande och estetiskt sammanhållen lek med bollar. Mjölkvita, flexibla vikskärmar inramar scenrummet. Vita, platta kartongmappar är spelbara när de fälls ut som rörliga, långa dragspel och formas till solfjäder, gräddtårta, blomma, koja, eller båt.”
Karin Helander, Svenska Dagbladet

Rekommendation: Härligt befriande hur den klassiska musiken smälter samman med leken och fantasin – helt utan ord. Inspirerande och lustfyllt för både stora och små. Publiken är helt med och allt känns lekande lätt.
Katarina Weidhagen, Kulturhuset DieselverkstadenPris: 120 kr per biljett oavsett ålder, köp på knappen ovan.
Ålder: Från 2,5 år och uppåt. Det är svårt att sätta åldersgränser, detta är en rekommendation, titta gärna på trailern nedan, så får du en uppfattning om föreställningen.
Tid: 15:00-15:35
Arrangör: Kulturhuset Dieselverkstaden

Se våra köpvillkor för biljetter här

Medverkande

Regi/manus/konstnärlig ledning: Michaela Granit
Scenograf/konstnärlig ledning: Karin Lind
Dramatiker: Greta Sundberg
På scen: Sanna Krepper, Kardo Mirza, Zardasht Rad, Tiril Wishman Eeg-Henriksen
Projektledning föreningen Artikel 31: Anna Wennergren
Projektproducent: Anna Asker
Produktion: artikel31.se/projekt/dyslexikraft

Om Familjelördag

Familjelördag, Cirkussöndag eller Lovteater är scenkonst för barn, allt från cirkus, musik till dans och teater som är inspirerande oavsett ålder. Kulturhuset Dieselverkstaden gör ett noga och varierat urval av föreställningar som passar en bred publik.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera. Du kan alltid använda listvyn för att se aktuella evenemang.

{"markers":[{"position":{"lat":59.3055692,"lng":18.1218084},"content":"<div class=\"c-event-teaser c-buffer-box c-buffer-box--no-padding\">Dieselverkstaden, Marcusplatsen 17</div>"}]}

Sidan uppdaterades: