Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Tid
15:00 - 15:30
Plats
Lilla scen, Dieselverkstaden
Adress
Marcusplatsen 17
Målgrupp
Från 2 år och uppåt
Arrangör
Kulturhuset Dieselverkstaden
Pris
120 kr/biljett

Se fler evenemang om

Familjelördag: Dumma fula dag - Kompani Dagg


En nyskriven musikal av Kompani Dagg där små och stora känslor får utlopp med hjälp av musikteaterns magi. Känslorna åker berg och dalbana – det går ner och upp, det svänger och det svänger fort – precis som det är i livet.

Idag är en sådan morgon, när lillasyster vaknar på helt fel sida och inget kan få henne på andra tankar, hur mycket storasyster än försöker. Inte ens leka hund hjälper. Men kanske – om hon får titta i storasysters hemliga bok att hon kan må lite bättre. Fast då blir förstås storasyster galen. Det är ju hemligt! Hur ska syskonen mötas när allt börjar så upp och ner?

Se våra köpvillkor för biljetter här

Lina Forsberg

”Jag blev inspirerad av barns kraftiga och många humörsvängningar, hur en som vuxen många gånger trippar på tå för att se vilket humör som gäller för dagen.

Jag ville skriva en musikal där alla dessa känslor behandlas och visa att det är okej att känna mycket, att det är så det är att vara människa. Livet har toppar och dalar men så länge vi har varann så är allt som det ska.

Föreställningen är komisk, har hög igenkänning och en regelrätt showstopper utlovas, i sann musikaltradition.”

Medverkande

På scen: Lina Forsberg och Maria Friman
Produktion: Kompani Dagg
Text och musik: Lina Forsberg
Regi: Paula Helander
Koreografi: Malin Emmoth
Scenografi & Kostym: Anna Dykhoff
Musikproduktion: Andreas Björkman & Hasse Sjölander
Bild/Foto: Jenny Frejing

kompanidagg.se

Om Familjelördag

Familjelördag, Cirkussöndag eller Lovteater är scenkonst för barn, allt från cirkus, musik till dans och teater som är inspirerande oavsett ålder. Kulturhuset Dieselverkstaden gör ett noga och varierat urval av föreställningar som passar en bred publik.

Fotograf: Jenny Frejing

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera. Du kan alltid använda listvyn för att se aktuella evenemang.

{"markers":[{"position":{"lat":59.3055692,"lng":18.1218084},"content":"<div class=\"c-event-teaser c-buffer-box c-buffer-box--no-padding\">Marcusplatsen 17</div>"}]}

Sidan uppdaterades: