Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Tid
15:00 - 15:45
Plats
Stora scen
Adress
Marcusplatsen 17
Målgrupp
Från 3 år
Pris
120 kronor/biljett

Se fler evenemang om

Familjelördag: Tigern och Kobran - MTA produktion


Tigern & Kobran levererar en liveshow fylld av fest, dans, superhjältar, bulltjuvar, hundar och såklart, brandbilar. Men de hinner också med att berätta hur det känns när du har bråkat med en kompis eller när föräldrar aldrig vill lyssna. Ibland till toner av rak och enkel gitarrsolo-rock, ibland till Beatlesdoftande stämsång.

Med Grammisnominerade debutskivan ”Brandbilar och poesi” i ryggen levererar de en liveshow fylld av fest, dans, superhjältar, bulltjuvar och såklart, brandbilar.

Med energi sprungen ur rockens glansdagar, gitarrsolon, blåljus och såpbubblor är det här barnens första riktiga rockkonsert anpassat för små barn förstås!

Tigern & Kobran är bandet för hela familjen!

Musikerna bakom Tigern & Kobran står ungdomskompisarna Paulo Vidal och Martin Fogelström. Paulo lärde sig tidigt att älska musik av sina två äldre musikerbröder. Han var gitarrist i olika grunge- punk- och calypsopop-band på 90- och 2000-talet men trivs numer med att sjunga, spela och skriva musik för barn.

Martin har ett förflutet som gitarrist åt bland andra Anna Järvinen, First Aid Kit och Sibille Attar. Idag är han kompositör och studioägare men finns det en chans att dra av ett gitarrsolo eller två så tar han den utan att tveka.

Rekommendation

"Roligt med en konsert där hela familjen kan uppleva glädje tillsammans och musikernas spellust går inte att ta miste. Makalöst bra och omöjligt att sitta still."
Katarina Weidhagen, Kulturhuset Dieselverkstaden


Pris: 120 kr per biljett oavsett ålder, köp på knappen ovan.
Ålder: Från 3 år och uppåt. Det är svårt att sätta åldersgränser, detta är en rekommendation, se gärna trailer nedan innan föreställningen.
Tid: 15:00-15:45
Arrangör: Kulturhuset Dieselverkstaden

Se våra köpvillkor för biljetter här

Medverkande

Musiker på scen: Paulo Vidal och Martin Fogelström
Produktion: MTA produktion i samarbete med Musikkonsulenterna i Region Stockholm

Om Familjelördag

Familjelördag, Cirkussöndag eller Lovteater är scenkonst för barn, allt från cirkus, musik till dans och teater som är inspirerande oavsett ålder. Kulturhuset Dieselverkstaden gör ett noga och varierat urval av föreställningar som passar en bred publik.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera. Du kan alltid använda listvyn för att se aktuella evenemang.

{"markers":[{"position":{"lat":59.3055692,"lng":18.1218084},"content":"<div class=\"c-event-teaser c-buffer-box c-buffer-box--no-padding\">Marcusplatsen 17</div>"}]}

Sidan uppdaterades: