Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Tid
17:00 - 18:15
Plats
Atlas-Kalles ateljé
Adress
Marcusplatsen 17
Målgrupp
10-12 år
Arrangör
Kulturhuset Dieselverkstaden
Pris
923 kr (inte Nackabo: 2 800 kr)

Ny kurs! Film 10-12 år

En kurs för dig som är intresserad av att lära dig mer om film och göra film!

Här får du prova olika tekniker, metoder och lära dig om filmens olika språk. Vi kommer titta på filmer i olika genrer, prata om dramaturgi (filmens uppbyggnad och språk). Du kommer lära dig hur man filmar med Ipad och hur du använder filmkamera, ljud- och ljussättning samt hur du redigerar film. Du får också testa på stop motion animation med papper.

Det kommer finnas möjlighet både till att skapa tillsammans med andra och att jobba med det man själv tycker är mest spännande.

Kursen ingår i Nacka kommuns kundval kulturskola. Om du är folkbokförd i Nacka så bokar du kursen direkt i en kurskatalog på kommunens hemsida: www.nacka.se/kulturskolor

Inte Nackabo? Mejla: annaeva.olin@nacka.se

Om Belinda Morén


Ansiktsbild av Belinda

Jag heter Belinda och är filmlärare på Dieselverkstaden. Jag är utbildad på Sveriges största konsthögskola - Konstfack och älskar att skapa och prata om film!

Film är så häftigt för att rörliga bilder och ljud tillsammans är ett fantastiskt sätt att berätta något på som aktiverar flera sinnen. Mina favoritfilmer är: The Grand Budapest Hotel, Interstellar och Eternal Sunshine of the Spotless Mind.

Jag arbetar också nära konstscenen och har bland annat varit utställningsguide för konstmässan Supermarket i flera år.

Ungdomar med mikrofon, filmkamera och hörlurar.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera. Du kan alltid använda listvyn för att se aktuella evenemang.

{"markers":[{"position":{"lat":59.3055692,"lng":18.1218084},"content":"<div class=\"c-event-teaser c-buffer-box c-buffer-box--no-padding\">Marcusplatsen 17</div>"}]}

Sidan uppdaterades: