Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Tid
19:00 - 19:45
Plats
Lilla scen, Dieselverkstaden
Adress
Marcusplatsen 17
Målgrupp
Från 6 år och uppåt
Arrangör
Kulturhuset Dieselverkstaden
Pris
175 kr/biljett

Se fler evenemang om

PREMIÄR - Goldbergvariationerna - Kompani Giraff

För första gången möter Johann Sebastian Bachs Goldbergvariationer en annan Goldberg. Serietecknaren Rube Goldberg var känd för att uppfinna galna, kaosartade kedjereaktionsmaskiner som till synes byggts samman utan någon som helst plan. Goldbergvariationerna är en unik magi- och cirkusföreställning som vibrerar av musik för hela familjen.

På scen står jonglören Filip Zahradnický från Tjeckien och dansakrobaten Clemence De Felice från Frankrike. Med dansakrobatik, objektsmanipulation och magiska tricks undersöker de ordlöst och visuellt hur Goldberg möter Goldberg.

Se våra köpvillkor för biljetter här


Medverkande

Med: Clémence De Felice och Filip Zahradnický
Regi: Axel Adlercreutz
Kompositör: Jonatan Eklund
Scenografi och kostym: Sus Soddu
Ljusdesign: Sofie Gynning
Mask: Sophie Rockwell
Cirkusdramaturg: Viktoria Dalborg
Producent: Mette Klouman
Teknisk producent: Stefan “Drake” Karlström
Foto: Isak Stockas
Illustratör: Beata Boucht

Om Kompani Giraff

Kompani Giraff skapar visuella och egenartade cirkusföreställningar med en passion för vardagens magi. Med ett nyskapande och lekfullt formspråk utforskar artisterna den samtida cirkusens panorama. Kompani Giraff är kända för sina uppfinningsrika och engagerande föreställningar för en ung publik där samtida cirkus, magi och objektsmanipulation möts i ett sceniskt universum som inte liknar något annat.

Illustratör: Beata Boucht

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera. Du kan alltid använda listvyn för att se aktuella evenemang.

{"markers":[{"position":{"lat":59.3055692,"lng":18.1218084},"content":"<div class=\"c-event-teaser c-buffer-box c-buffer-box--no-padding\">Marcusplatsen 17</div>"}]}

Sidan uppdaterades: