Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Tid
15:00 - 15:35
Plats
Stora scen
Adress
Dieselverkstaden, Marcusplatsen 17
Målgrupp
Från 3 år
Arrangör
Kulturhuset Dieselverkstaden
Pris
120 kr

Familjelördag: Kråkan och Draken

En fantasifull dansföreställning med animerad film för hela familjen. Fotograf: H.Nordelius

En dansföreställning för hela familjen. En skadad fågel landar i Kråkans rum. Hur ska hon hjälpa den att kunna flyga igen? Ett oväntat möte leder till en oväntad vänskap.

Kråkan och Draken är en fantasifull dansupplevelse där helheten bildar berättelsen om en flicka, en kråka och en flygande drake - en poetisk och spännande saga!

Föreställningen innehåller animerad film och nyskriven musik.

Publikröster

"Föreställningen var verkligen anpassad för vår åldersgrupp, och jag kunde se hur barnen satt där med öppna ögon och leenden på läpparna. Fantastisk musik... jättebra dansare!"
(Förskolepedagog Midsommarkransen)

"Att uppleva "Kråkan och Draken" tillsammans med mina förskolebarn var som att kliva in i en magisk värld. Dansföreställningen, som berättar historien om en skadad fågel som landar i flickans rum, är en hjärtevärmande resa som inte bara underhöll barnen utan även väckte deras nyfikenhet och medkänsla."
(Förskolepedagog Telefonplan)

Om HDN Studio

HDN Studio är en liten, intim dansscen vid Telefonplan där vi skapar föreställningar för publik i alla åldrar, alltid med viljan att beröra och leverera bra scenkonst. Konstnärlig ledare är koreograf, Helena Davidsson Nordelius sedan starten 2015

Klicka här för köpevillkor av biljetter.

Medverkande

Idé och koreografi: Helena Davidsson Nordelius
Dans: Kajsa Nilsson, Filippa Fahlin
Musik: Amanda Nordelius, John Russell
Animation: Helene Berg
Illustration och kostym: Kid Falk
Mask: Cais-Marie Björnlod
Ljus/Ljud: Manfred Gradin
Producent: Maria Volmerson
Fotograf: H.Nordelius

Produktion: Klicka här för att komma till www.hdnstudio.se

Om Familjelördag

Familjelördag, Cirkussöndag eller Lovteater är scenkonst för barn, allt från cirkus, musik till dans och teater som är inspirerande oavsett ålder. Kulturhuset Dieselverkstaden gör ett noga och varierat urval av föreställningar som passar en bred publik.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera. Du kan alltid använda listvyn för att se aktuella evenemang.

{"markers":[{"position":{"lat":59.3055692,"lng":18.1218084},"content":"<div class=\"c-event-teaser c-buffer-box c-buffer-box--no-padding\">Dieselverkstaden, Marcusplatsen 17</div>"}]}

Sidan uppdaterades: