Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
  • Familjekör med Ida Lod

    Lördagar i september och oktober

Härlig aktivitet över generationsgränserna!

Inga förkunskaper krävs

Starta helgen med att sjunga!
Sju lördagar i september och oktober får vuxna och barn möjlighet att tillsammans uppleva musik med hela kroppen. Kom en gång eller flera.

Familjekören består av barn 4-6 år, 7-9 år och deras vuxna. Det kan vara mormor, farbror, mamma, pappa eller någon annan närstående vuxen.

Vi sjunger sånger som passar både stora och små och gör lekfulla övningar som stärker röst och kreativitet. Vi använder kropp och rörelse för att hitta fokus, trygghet och glädje i musiken. Välkomna!
OBS! Begränsat antal platser: Max 15 st barn med en medföljande vuxen

Dag och tid

Övriga lördagar:
4-6 år lördag 10:00-10:45
7-9 år lördag 11:00-11:45 

Datum

Lördagar 16 september - 28 oktober

Om körledare Ida Lod

Ida Lod arbetar med sång och röst utifrån ett helhetsperspektiv på människan och alltid med utgångspunkt i kropp och rörelse. Ida har över 15 års erfarenhet av att arbeta som rytmik- sång- och musiklärare på bland annat kulturskolor, förskolor, särskolor och gymnasium.

Hon har också kontinuerligt arbetat med musik- och scenkonst för både barn och vuxna, bland annat med grammisvinnare Ensemble Yria, på Stockholms stadsteater med barnoperan Guldet och under flera år med konceptet "MINI-konserter" på Stockholm konserthus.

Förutom att frilansa inom det egna företaget Creative Voice arbetar hon inom det nationella projektet "Rösträtt- sång på förskolan" med både fortbildning av personal och med sångprogram för barn. Ida är utbildad rytmikpedagog på Högskolan för Scen och Musik i Göteborg och har även en Master i Musikalisk Gestaltning från samma skola.