Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Gott nytt år!

Nu lämnar vi 2020 bakom oss med ett stort hopp om ett bättre år 2021. Ni är nog många med oss som ser fram emot detta.

Året som gått har varit påfrestande för alla. Att inte få träffas som vanligt, att inte få kramas eller ta varandra i handen. Jag har aldrig saknat känslan av att se en människas hela ansikte som jag gör nu. Allt stoppas bakom munskydd och visir. Men den begränsningen är snart över. Mycket härligt kommer med det nya året!

Den första veckan på det nya året är det vår tur att sätta igång med covid-vaccinationen med dos nummer ett och tre veckor senare med dos nummer två. En glädjens vecka! Här kan du läsa mer om kommunens plan för vaccineringen.

Vi har börjat förbereda trädgården för våra växthus som kommer till våren. Jord och pallkragar har redan levererats och väntar på att bli utplacerade i trädgården med härliga blommor och bär. Hönsen kommer också tillbaka till påsk, när värmen återkommer. Utanför hönsgården kommer vi få en fin uteplats där vi ökar tillgängligheten med att förbättra underlaget för att lättare komma fram med rullator och rullstol. Avdelningarna kommer få lite uppfräschning med temat skog och natur och vi hoppas att vi snart kan öppna dagverksamheten igen och fylla våra tomma lokaler med skratt och aktivitet på nytt. Vi kan även stolt meddela att vi fortsätter vara Stjärnmärkta enligt Svenskt demenscentrums riktlinjer för god vård om personer med demenssjukdom.

En digital varm kram till er alla och ett riktigt gott nytt år önskar vi på Sjötäppan!

Katarina och Izabell

Sidan uppdaterades: