Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det har knappast gått någon obemärkt förbi att Sverige framgångsrikt spelat gruppspelsmatcher i VM under veckan. Intresset har varit stort här på Talliden, de supportrar som ville se matcherna tillsammans samlades vid TV:n i Salongen, andra satt i avdelningarnas kök eller på sina respektive rum och hejade. Turligt nog hann vi även med att fika hembakt sockerkaka mellan hejaropen och flaggviftandet. Nu håller vi tummarna för att det blir många fler matcher för Sverige i årets mästerskap!

Vi har även hunnit med att fira midsommar. Tallidens förskolebarn kom och hjälpte oss klä midsommarstången, det blev som alltid en härlig eftermiddag med mycket stoj och glada röster. Blommorna till midsommarstången plockade vi på morgonens promenad med hunden Iris. Det blev mest ogräsblommor eftersom det mesta blommat över redan, men fint ändå.

Nacka hembygdsgille kom sedan och dansade för oss i Salongen vilket var väldigt uppskattat. Vi fick även lära oss om de fina dräkterna som kom från Skåne i söder till Dalarna i norr.

På själva Midsommarafton bjöd köket in till midsommarlunch för alla kunder och närstående.

Glad sommar!

Text och foto: Annika, arbetsterapeut

Sidan uppdaterades: