Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Styrketräning

Vi är ett tappert gäng som kommit igång med styrketräning varje vecka. Vill du hänga på och komma i bättre form?

Dags att komma i form? Träna med Socialpsykiatrin!

Efter många borde, om och men har vi äntligen kommit igång. Måndagar 13.30 samlas vi utanför Friskis & Svettis i Dieselverkstan för ett pass på gymmet. Vi är inga atleter ännu så vi tar det lugnt och fint. Nånstans måste man börja och du kan börja med oss.

Det är så mycket lättare att komma till skott om man är fler som som motiverar och uppmuntrar varandra. Någon som väntar på dig, någon som frågar om du dyker upp nästa måndag, undrar hur det går med träningvärken och jublar över att ha klarat fler situps än sist. Någon som gör high five och delar entusiasmen över att ha övervunnit sig själv. Vi hjälps åt att lista ut hur redskapen fungerar och det känns bra att vi alla är nybörjare. Tiden på dagen är perfekt. Ganska tomt i lokalen så vi inte behöver trängas. Man kan ta en fika tillsammans efteråt och kanske tillochmed är tillräckligt uppmuntrad för att hoppa över kanelbullen?

Första gången bjuder vi på inträdet så du kan prova på. Sedan subventionerar vi priset så det kostar 35 kronor per gång. Får du blodad tand kanske du kan göra som några gjort - skaffa fysisk aktivitet på recept. Då subventionerar vi ett kort och du kan träna så ofta du vill. Innan vi tar juluppehåll äter vi en god och nyttig middag tillsammans på någon av träfflokalerna och firar att vi varit duktiga och tagit hand om oss själva.

Det är bara att dyka upp på baksidan av Dieselverkstan måndagar 13.30. Vill du veta mer kan du ringa Pia 0704-319 938.

Välkommen!

Sidan uppdaterades: