Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Lättgympan tar semester.

Nu tar lättgympan semester och ska vicka på tårna i solstolen. Sista passet för terminen är fredag 15 juni. Tack till Göran och Monika för fredagarnas gympapass på Träffpunkten.

Det har varit en fantastisk termin av rörelseglädje till musik med upptempo. Vi har varit så många att Träffpunkten knakat i fogarna. Efter passen har vi fyllt på med nyttigheter, frukter och juicer.

Vi tackar Göran och Monica som med outtröttligt tålamod väglett oss när vi snott in fötterna i varandra, svängt i otakt och vinglat runt i största allmänhet. Ni är båda helt fantastiska som ställt upp för att få oss att ha roligt och må bättre både i kropp och själ. Ni kommer att vara efterlängtade och är varmt välkomna efter sommaruppehållet.

Vi som kommer att vara med på Gålölägret i augusti kommer att ha förmånen att vara med i Görans dagliga lättgympa. Tills dess får vi roa kroppen på egen hand. En halvtimmas promenad om dagen håller oss på benen. Vill du ha sällskap på promenaden kan du vara med aktiviteterna på stan. Dessutom knallar vi tillsammans från Träffpunkten på måndagar och från Café Lyktan på torsdagar.

Ha det skönt till kropp och själ!

Sidan uppdaterades: