Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Vill du jobba i sommar?

Nu har du chansen att få veta mer om sommarjobb och träffa verksamheter som söker folk inför sommaren! Är du 16-18 och vill söka kommunens sommarjobb - här kan du få mer information om hur du gör. Är du över 18 år och vill arbeta med människor? Kom till Dieselverkstaden torsdag 15 februari!

Verksamheter inom Nacka kommun söker medarbetare inför sommaren. Rekrytering pågår för bland annat Nacka seniorcenter, omsorg & assistans och flykting- och etableringsverksamheten.

- Vi gör en extra satsning för att locka till att arbeta med människor. Samtidigt försöker vi ta tillvara lusten att utvecklas eller driften att starta eget, säger Maja Biström, rekryteringsspecialist på arbets- och karriärverksamheten.

Torsdag 15 februari klockan 15.00-18.00 anordnar de en mässa med temat Olika = lika behövda. Rekryterare, utbildningsanordnare och Entrepenörshuben samlas under ett och samma tak i Dieselverkstaden.

- Temat innebär fokus på kompetens, förmåga och att främja lika möjligheter.

Tanken med mässan är att presentera flera olika verksamheter inom Nacka kommun, som söker folk inför sommaren. Här får du också veta mer om utbildningar inom vård och omsorg samt vilka karriärvägar som finns.

- Här finns något för alla! Vi håller speed-intervjuer och erbjuder CV-coachning till dig som söker jobb. Jobbexpert finns på plats och Entrepenörshubben kan hjälpa dig som är nyanländ och intresserad av att starta eget, berättar Maja.

Läs hela inbjudan här (PDF-dokument, 191 kB)
Läs mer om Arbets- och karriärverksamheten

Sidan uppdaterades: