Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Uppdatering av bygglovenhetens e-tjänster. 25 maj klockan 11.30 till och med 30 maj går det inte att använda bygglovenhetens e-tjänster på grund av en uppdatering.

Det finns något för alla!

Volontär i Nacka har startat samarbeten med fler organisationer som söker volontärer. Läs mer om våra nya partners och deras behov av volontärer. Här kommer månadens nya volontäruppdrag.

Oppnarvagarforengagemang_artikelbild_874x437.jpgStiftelsen Stora Sköndal – Villa Tollare

Villa Tollare är ett vård- och omsorgsboende som ligger i ett nybyggt bostadsområde. I anknytning till äldreboendet finns även en förskola, Lilla Tollare. På seniorboendet vill man starta volontärverksamhet. Läs mer om volontäruppdrag på Villa Tollare.

Boo FF

Boo FF är fotbollsföreningen med ca 2600 medlemmar. De har ett eget kansli och många ideella krafter som engagerar sig i föreningen Nu söker de en "materialare" till ett herrlag. Läs mer och anmäl ditt intresse på vår volontärförmedling.

Brottsofferjouren Nacka, Tyresö, Värmdö

Brottsofferjouren är en ideell förening som erbjuder stöd till brottsdrabbade, anhöriga och vittnen. Brottsofferjouren söker nu volontärer som vill bli stödpersoner eller vittnesstödjare. För att bli volontär hos Brottsofferjouren ska man gå en utbildning. Nästa utbildning startat 7 mars. Läs mer om uppdraget som volontär hos Brottsofferjouren.

Volontärförmedlingen

Flera organisationer söker volontärer som kan hjälpa till med läxhjälp, språkträning, samhällsinformation samt rådgivning på olika språk.

Ta gärna en titt på vår volontärförmedling där det finns många olika volontäruppdrag. Du kan även ta kontakt direkt med organisationerna som söker volontärer.

Sidan uppdaterades: