Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Just nu kan det vara svårt att nå oss per epost, kontakta gärna kommunen via 087188000 eller vår chatt

Påverka någons framtid – bli mentor

I mentorsprogrammet Kvinna matchar Nya kompisbyrån etablerade kvinnor med nyanlända kvinnor, utrikesfödda kvinnor och tjejer samt svenskfödda tjejer med utrikesfödda föräldrar. Ta chansen att lära känna någon och dela med dig av din erfarenhet!

Vad är mentorsprogrammet Kvinna?

I mentorsprogrammet Kvinna matchas etablerade kvinnor över 18 år med kvinnor/tjejer som är nyanlända, utrikesfödda eller svenskfödda med utrikesfödda föräldrar. Du som mentor arbetar, studerar eller har kunskap om vägen till arbete eller studier. Som mentor får du både ett utökat nätverk, kunskap och möjlighet att påverka någons framtid.

Hur går det till?

Du börjar med att göra en intresseanmälan. Sedan matchar Nya Kompisbyrån dig med en kvinna som söker efter en mentor. Därefter kommer ni att bli inbjudna till en digital uppstartsträff där ni träffas första gången.

Som mentor ansvarar du för att ni träffas minst tre gånger under sex månader. På grund av rådande pandemi rekommenderar vi att ni träffas digitalt, via telefon eller utomhus. Det kan till exempel vara på en digital fika eller en promenad.

Alla mentorspar blir inbjudna till två nätverksträffar.

På nyakompisbyran.se/kvinna kan du läsa mer och anmäla ditt intresse.

Vill du ha en mentor?

Är du utlandsfödd, nyanländ kvinna/tjej som är 15 år eller äldre? Eller är du svenskfödd mellan 15 och 18 år med utrikesfödda föräldrar? Då kan du genom mentorsprogrammet Kvinna få en mentor som matchas med dig. På nyakompisbyran.se/kvinna kan du läsa mer och anmäla ditt intresse.

Har du frågor?

Kontakta projektledare Matilda Hardmeier, telefon 076-023 71 77 eller via e-post matilda@nyakompisbyran.se

Sidan uppdaterades: