Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Just nu är efterfrågan extra hög på ärenden hos Bygglovsenheten, vilket gör att du kan behöva vänta längre än vanligt på svar och besked från oss.

Mer information

Volontär till Fisksätra Folkets Hus

Vill du göra skillnad, arbeta med ett fantastiskt team, delta i projekt och aktiviteter som kan leva vidare och påverka många? Ge en hjälpande hand där det behövs? Kom och jobba hos oss som volontär!

Fisksätra Folkets Hus är en mötesplats för alla Fisksätrabor där alla, oavsett nationalitet eller etniskt ursprung, kan känna sig välkomna. Vi har som ambition att vara ett nav för en positiv utveckling i området. Genom Folkets Hus-föreningens organisation, kontaktnät och övriga resurser ska Fisksätra Folkets Hus vara en naturlig samarbetspartner för personer, föreningar eller sammanslutningar som har idéer för projekt som gynnar de boende i Fisksätra.

Några av våra aktiviteter: Folk Lab Fisksätra, digitalt skapande, musikskrivande, mixning, produktion, dans, cykel-och lokaluthyrning, kaféverksamhet och mycket mer.

Som volontär kan du bidra med både kunskap, kompetens, kreativa lösningar eller handfasta insatser där det finns behov. Det kan till exempel handla om att:
- guida och informera våra besökare om vår verksamhet
- hjälpa till vid event eller temadagar
- leda och/eller organisera olika aktiviteter
- praktisk hjälp där behovet finns

Kontakta oss eller kom förbi när vi är på plats så spånar vi tillsammans kring ett givande volontäruppdrag.

Startdatum Efter överenskommelse
Tidsåtgång Efter överenskommelse. 2 - 3 timmar i vecka/varannan vecka, vid behov eller i samband med olika evenemang eller temadagar.
Sista anmälningsdatum Vi tar kontinuerligt emot intresseanmälningar
Plats Fisksätra Folkets hus, Fisksätravägen 18, 13342 Saltsjöbaden
Hemsida

Läs mer om Fisksätra Folkets Hus på vår hemsida

Följ Fisksätra Folkets Hus på Facebook för uppkommande event.

Krav för uppdraget Du är flexibel och ansvarsfull. Du kan både jobba ensamt och i team. Du gillar att vara i ett sammanhang där det ständigt händer saker.

Övrig information

I samband med den pågående pandemin arbetar vi för närvarande utifrån de riktlinjerna som gäller enligt Folkhälsomyndigheten.

Intresseområden


Evenemang
Kultur/konst

Anmäl ditt intresse till
Fisksätra Folkets hus
Telefon: 08-717 89 38
Epost: info@fisksatrafolketshus.se

Sidan uppdaterades: