Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mellan hav och land...

ligger Alabasterns förskola inbäddad i grönska som en liten oas mitt i centrala Orminge i Nacka kommun. En liten men ack så inspirerande och mysig gård som inbjuder till lek och lärande omges av en fantastisk närmiljö som består av ordnade lekytor, spännande stigar och vackra fantasiskapande naturområden och allt på gångavstånd.

Kompetenta barn

På vår förskola ser vi barn som kompetenta individer, med lust att leka och lära. Vi berättar gärna mer om hur vi tänker och arbetar för att just ditt barn ska trivas och nå sin maximala utveckling med trygghet och lärande i fokus. Klicka i menyn till höger och läs mer om mål och kvalité

Lustfyllt lärande på tre ben

Vad menar vi med det? Vi vill att varje barn ska få utvecklas maximalt och förutsättningen för det är förskolans tre grundstenar: trygghet, omsorg och lärande. Här finns engagerade vuxna som ser varje barn, vuxna som stöttar och vägleder samt sist men inte minst pedagoger som med hög kompetens inbjuder till lustfullt lärande. Vi har självklart mycket mer att berätta om vårt pedagogiska tänk, så välkommen att läsa mer i menyn till höger.

Organisation

Korallens förskola är en del av Myrsjö rektorsområdes sju förskolor och består av sex avdelningar i en härligt stor byggnad som rymmer många fantastiska lekutrymmen. Läs mer om förskolans organisation och vår pedagogik till höger.

Sidan uppdaterades: