Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Januari

Välkommen till Föräldrakväll i Boo

Hur ser den aktuella ungdomssituationen ut i vårt närområde när det gäller droger och alkohol, och hur mår våra unga idag? Nätverket i Boo bjuder in till en kväll för föräldrar.

Välkommen till en Föräldrakväll i Boo!

Hur ser den aktuella ungdomssituationen ut i vårt närområde när det gäller droger, alkohol och andra riskbeteenden och hur mår våra unga idag?
Hur kan du som förälder stötta ditt barn i att få en så trygg och säker uppväxt som möjligt?
Vad finns det för hjälp att få, vem kan jag vända mig till?
Vilka förebyggande insatser finns det i Nacka?
Hur påverkar alkohol och droger en ung människas liv?

Dessa frågor och andra kan du få svar på då Nätverket i Boo bjuder in till en kväll för föräldrar.

När: Måndag den 13 februari kl. 18-20

Var: Kyrkans hus Orminge C

Det bjuds på fika!

Marie Haesert, folkhälsoplanerare i Nacka kommun, kommer att presentera aktuella siffror från den senaste Stockholmsenkäten. Madelaine Norelius, kommunens droginformatör, föreläser om hur alkohol och droger påverkar ungdomar, deras hjärnor och liv. Hon kommer också att berätta varför ungdomar är extra benägna att ta stora risker och om hur vi som vuxna kan finnas där för våra unga.

Du kommer att få träffa representanter från Boo församling, personal från de närliggande skolorna, fritidsgårdarna och kommunens verksamhet för familjer och unga, NackaPolarna, MiniMaria, Polisen, Räddningstjänsten, Nattvandrarna och Boo FF som kommer att finnas tillgängliga för frågor och samtal. Och framför allt, du får möjlighet att bekanta dig med andra föräldrar i ditt område! Tillsammans kan vi göra denna kväll till en bra start på året genom att samordna engagemanget för våra ungdomar!

Varmt välkomna önskar nätverket i Boo!

Boo församling, Folkans fritidsgård, Myrsjöskolan, Johannes Petri skola, Vittra, Björknässkolan, Björknäs fritidsgård, Polarna Nacka

Sidan uppdaterades: