Hoppa till innehåll

På Nacka.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder cookies. Läs mer om cookies

Klass 8A1 bjuder på lunch

Klass 8A1 har gjort 1350 st färsspett, klyftat och skivat totalt 180 kg rotfrukter och blandat ihop 20 kg örtsås. Det är väldigt mycket! Receptet är Adams och Vendelas rätt som kom på en andra plats i Kockduellens stadsfinal.

Dagen innan fredag jobbade klass 8A1 tillsammans med kökspersonalen hela dagen. De klyftade och skivade 180 kg rotfrukter och förberedde 1350 st färsspett för att under fredagen bjuda på den meny som tog en hedrande andra plats i Kockduellens stadsfinal som ägde rum i Globen tidigare under terminen. Kökschef Sofia säger att eleverna gjort ett fantastiskt jobb i köket, det tar tid att göra så många färsspett från grunden.

Menyn är följande: Färspett med rostade rotfrukter och örtsås och friterade rotfruktsskal.

Sidan uppdaterades:

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.